19.05.21 студенти 2 та 3 курсів НДУ імені Миколи Гоголя долучилися до міжвузівського семінару "Академічна доброчесність як складник фахової підготовки майбутнього вчителя початкових класів", проведеного за ініативи завідувачки кафедри теорії і методики початкової освіти, канд.пед.наук, доц. Гудими Н.В., яка у вітальному слові наголосила на важливості підготовки фахівців з позицією відповідальності до цінностей України.

Спікери семінару Шевчук З. та Зданюк В. познайомили учасників з політикою дотримання академічної доброчесності у закладах вищої освіти, положенням та кодексом про академічну доброчесність, з принципами, підходами до вивчення доброчесності, а також з відповідальністю у разі її недотримання.

На завершення зустрічі Наталія Пилипів провела інтерактив зі студентами.

Метою семінару-тренінгу є поглиблення знань здобувачів вищої освіти з питань академічної доброчесності й академічної культури в освітньо-науковому середовищі ЗВО; активність зі стейкхолдерами з метою якісної підготовки сучасного вчителя початкових класів; створення онлайнового простору для успішної комунікації учасників освітнього процесу; використання інноваційних, інформаційно-комунікаційних і дистанційних технологій з урахуванням інтеграційних процесів європейського освітнього простору.

Цільова аудиторія: здобувачі вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та Рівненського державного гуманітарного університету; науково-педагогічні працівники ЗВО України; стейкхолдери зі спеціальності 013 Початкова освіта; члени комісії з питань академічної доброчесності Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка; охочі у галузі початкової та вищої освіти.

Дякуємо креативним колегам з Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка за співпрацю, за можливість обмінятися напрацюваннями, поповнити власний багаж знань, за отримані позитивні емоції!

Прочитано 431 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative