Співпраця НДУ імені Миколи Гоголя з Мелітопольським державним педагогічним університетом імені Богдана Хмельницького продовжується!

14 квітня 2021 р. відбулася дружня зустріч-знайомство майбутніх учителів початкових класів Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького та Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя в рамках ініціативи Play Mete від The Lego Foundation (Данія).

Теплі слова тренерки від The Lego Foundation Олени Черевичної налаштували учасників зустрічі на продуктивну співпрацю, у ході якої студенти похизувалися один перед одним презентаціями власних ЗВО, переглянули відеоролики про студентське життя, дали відповіді на хвилюючі питання. Ігри, підготовлені студентами обох закладів допомогли ближче познайомитися. Також на зустрічі відбулася міні-презентація міст та їх брендів (м.Ніжин - огірок) та (м.Мелітополь - черешня). У результаті студенти дізналися що хоч огірок і черешня зовсім різні на смак, колір, форму, але є те, що їх об'єднує: вони активні, креативні, дружелюбні й дуже бажають частіше спілкуватися. Час спливав непомітно, усі так захопилися процесом, що переключалися в Zoom кілька разів. Наприкінці зустрічі викладачі Гордієнко Тетяна Володимирівна, Білоусова Надія Валентинівна та Саєнко Юлія Олександрівна намітили ключові моменти майбутньої співпраці та домовилися про партнерську взаємодію між закладами й надалі.

Прочитано 315 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative