16 квітня 2021 року магістранти першого курсу спеціальності 081 Право (К. Железняк, В. Петрушенко, А. Труш) та НПП кафедри політології, права та філософії (проф. І.А. Городецька, доц. І.В. Геєць, доц. О.С. Дудченко) Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя мали нагоду бути присутніми на публічній лекції судді адміністративного суду м. Берлін, Голови представництва GIZ (Німецького товариства міжнародного співробітництва) Йорга Пудельки на тему «Розвиток сучасного адміністративного права в Німеччині та Центральній Азії».

Представлена закордонним лектором (фахівцем-практиком) інформація про особливості сучасного адміністративного права в Німеччині та Центральній Азії є надзвичайно корисною та актуальною для магістрантів-правників у контексті реалізації НДУ імені Миколи Гоголя ОПП «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 08 Право спеціальності 081 Право, у тому числі – ОК8 «Актуальні проблеми адміністративного права та процесу», спрямованого на забезпечення загальних і спеціальних компетентностей (ЗК8, СК4) та формування системи знань, зокрема, щодо адміністративного права зарубіжних країн та актуальних проблем інтеграції України до європейського адміністративного простору.

Щиро дякуємо пану Йоргу Пудельці за змістовну лекцію та Навчально-науковому Центру німецького права кафедри процесуального права юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича за організацію заходу та можливість взяти у ньому участь.

 Гарант ОПП «Право» другого (магістерського) рівня вищої освіти,

д.ю.н., проф. Городецька І.А.

Прочитано 479 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative