15 квітня 2021 року студентки групи ПО-41 на практичному занятті з «Основ інклюзивної педагогіки» (викладач-доц. Гордієнко Т.В.) мали змогу поспілкуватись з представницею центру реабілітації дітей-інвалідів «Віра» Кот Маргаритою Василівною. У центрі з денним перебуванням дітей здійснюється фізична, соціальна, педагогічна та психологічна реабілітація.

Студентки детально ознайомились з обов'язками та змістом професійної діяльності вчителя-реабілітолога та асистента вчителя-реабілітолога і сформували уявлення про зміст і необхідність узгодженої командної роботи спеціалістів з комплексної реабілітації дітей з ООП.

Спілкувались про ефективні методики роботи: Монтессорі-терапію, пісочну терапію і тістопластику, арттерапію, казко- та ігротерапію тощо.

Піднімали питання, щодо емоційної стійкості та позитивного світосприйняття працівників і профілактики їх емоційного вигорання.

Досвід професіоналів-практиків є надзичайно важливим для майбутніх учителів, адже дозволяє підкреслити користь отриманих теоретичних знань і дотримуючись принципу практичної їх спрямованості, спроєктувати й застосувати знання в майбутній професійній діяльності.

Прочитано 366 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative