25 березня 2021 року відбулася онлайн-зустріч-знайомство студентських команд освітнього Всеукраїнського фестивалю гри, навчання та натхнення Play Fest 2021 Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та студентів Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка.

Партнерську зустріч було організовано кураторами команд доцентами кафедри педагогіки, початкової освіта та освітнього менеджменту Надією Білоусовою, Тетяною Гордієнко та доцентом кафедри початкової освіти, природничих та математичних дисциплін Людмилою Процай.

Під час теплої, дружньої зустрічі команди представили  власне е-портфоліо, обмінялись питаннями про студентське життя, особливості організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання, власні уподобання, важливість участі в спільних проєктах, можливості НУШ.

Під час обміну ідеями та практиками реалізації Всеукраїнського проєкту "Play Fest 2021" студенти НДУ імені Миколи Гоголя запропонували наступні активності: створення мініпроєкту на віртуальній дошці Padlet "Книга, що оживає в думках та діях" та відеочелендж "Книга для мене - це..." у межах ініціативи Fest Mate.

Також було окреслено подальші перспективи співпраці. Визначили шляхи взаємодії в рамках внутрішньої академічної мобільності між ЗВО: розробку спільного навчального курсу для студентів і залучення викладачів до читання лекцій з методик початкового навчання та інноваційних технологій навчання.

Керівництво нашого університету зацікавлено в розширенні мережі закладів-партнерів, тому за ініціативи ректора НДУ імені Миколи Гоголя Самойленка О.Г. обговорили можливість укладання угоди про співпрацю між університетами.

Прочитано 330 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative