Протягом січня 2021 року на кафедрі відбулась серія методичних семінарів з різних питань вдосконалення викладацької майстерності. Так, 15.01.21. доц. Новгородський Р. Г. ознайомив викладачів кафедри з методикою створення тестів на платформі Moodle для роботи в УНІКОМ.

20.01.21 відбувся семінар на тему «Використання ІКТ в роботі викладача», який проводила Б‘янка Г. Г. з метою вдосконалення компетентностей використання інформаційно-комунікаційний технології в роботі викладачів кафедри. Розглянули розширений функціонал програм, в яких викладачі найчастіше працюють під час дистанційного навчання – Zoom, Classroom, познайомилися з ресурсом mentimeter. Кожен мав змогу, під час семінару, відпрацювати свої навички і бути включеним в навчання.

27.01.21 на кафедрі відбувся методичний семінар на тему: "Використання інноваційних технологій надання соціальних послуг в об'єднаній територіальній громаді у професійній підготовці майбутнього фахівця із соціальної роботи". Мета семінару – підвищити професійну компетентність викладачів у контексті розвитку соціальних служб і професійної підготовки фахівців із соціальної роботи, обумовлених соціальними викликами. Організатори семінару (Конончук А.І., Сватенков О.В., Зінченко Т.В.) презентували присутнім чинне законодавство щодо захисту і забезпечення прав вразливих груп населення в умовах децентралізації, технології здійснення сімейно орієнтованої соціальної роботи, інтерактивні методи роботи (вправа "Кроки гідності"), інструменти моніторингу потреб населення у соціальних послугах.

Олег Лісовець

Прочитано 353 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative