Романтична історія кохання Павла Голінка, студента факультету природничо-географічних та точних наук, та Яни Дерев’янко, студентки факультету іноземних мов, теж зародилася у стінах Ніжинського університету. Саме наш вуз поєднав долі двох молодих людей. А як це було – читайте у наступній історії.
Ця історія кохання бере свій початок з університету. В той напрочуд теплий місяць вересня, коли на кленах тільки починало багряніти листя, почався їх другий курс і перші тренування «Майдансу». Саме там вони вперше познайомилися, точніше, помітили один одного. Він - високий, вродливий, і занадто вже харизматичний хлопець, і вона - повністю поглинута процесом репетицій, скромна, і завжди усміхнена дівчина.
Його не помітити було важко - він усім своїм виглядом давав зрозуміти, що завжди виділяється з натовпу, але не для неї. Її він просто дратував: зарозумілий, самозакоханий, все він вміє і знає, і всюди він перший. Її перші думки були приблизно такими. Там було і перше непорозуміння, після якого вони взагалі припинили спілкуватися. Але це напевно і добре, адже і у нього і у неї вже була пара.
Тренування пройшли, пройшов «Майданс», пройшли їх зустрічі. І протягом цілого року тиша. Затишшя перед бурею, скажете ви? Напевно.
Рівно через рік вони знайшли один одного в мережі, але там все було по-іншому. Він все той же красень, з вогнем в очах, хоча й запал вже трохи вщух, і вона, що змінила милу посмішку на зухвалість та гордість. Обидва самотні і негативно налаштовані на стосунки та будь-які почуття.
Але з того моменту все й почалося. Перші листування в мережі, перші ніжні слова, перше взаємне бажання побачити один одного. Все це розтопило їх крижані серця, і з того часу вони вже не розлучаються.

Прочитано 296 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative