8 лютого 2021 року відбулася визначна подія в житті факультету психології та соціальної роботи НДУ імені Миколи Гоголя. Ректор університету доц. Самойленко О.Г. вручив ключі від нової аудиторії НУШ завідувачці кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту проф. Турчин Т.М.

Відтепер студенти спеціальності 013 Початкова освіта зможуть ознайомитися з особливостями освітнього простору Нової української школи, потренувати навички роботі в команді, попрактикувати сучасні освітні стратегії на засадах діяльнісного підходу, тобто відчути дух НУШ.
Колектив кафедри висловлює щиру подяку всім, хто долучився до створення класу-копії НУШ: ректорові університету за підтримку проєкту, за чудові меблі і якісне методичне забезпечення; колегам-чоловікам: декану факультету психології та соціальної роботи доц. Тимошенку О.А., зам. декану доц. Бобро А.А., ст.викладачу кафедри Дубровському В.Л. за чоловічу допомогу; доц.кафедри Шевчук М.О. за студентські роботи, які стали окрасою аудиторії. Натхненникам, ентузіастам, організаторам, реалізаторам задуму в життя доц. Білоусовій Н.В. та доц. Гордієнко Т.В. за пророблену велику роботу по створенню якісного освітнього середовища. Працівникам майстерні університету за виготовлені якісні шафи. А також усім студентам спеціальності 013 Початкова освіта за ідеї, реалізацію задумів, допомогу і віру в краще майбутнє, яке ми творимо разом!!!!

Прочитано 416 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative