Дивовижні події поповнюють скарбницю творчих надбань навчально-наукового інституту мистецтв імені Олександра Ростовського. Не так давно було повідомлено про блискучі  нагороди Молодіжного хору «Світич» (див. посилання), а нині поступили вражаючі новини щодо значних успіхів кафедри інструментально-виконавської підготовки.
    Навіть в умовах існуючих нині обмежень у навчальному та концертному процесі, викладачі та студенти ННІ мистецтв демонструють феєричні за кількістю та якістю результати участі у дистанційних конкурсах і фестивалях!
      Зведений оркестр народних інструментів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької під орудою народного артиста України, професора Микола Шумського та диригента Світлани Павленко здобув три перемоги: «Гран-прі» на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «GOLDENLION» у Львові, диплом Лауреата І ступеня на V Міжнародному конкурсі мистецтв «СА ART WORLD» в Туреччині» та диплом Лауреата І ступеня на VІІ Міжнародному полікультурному фестивалі-конкурсі «Переяславський дивограй».
    Заслужену нагороду здобула студентка 4 курсу Софія Ніжинець – учениця класу народного артиста України, професора М. О. Шумського. Софія має значний конкурсний досвід за роки навчання в університеті, і ось нове досягнення – диплом Лауреата I ступеня на VІІ Міжнародному полікультурному фестивалі-конкурсі «Переяславський дивограй».
    Відзначилися високими результатами і студенти класу гітари викладача В. М. Багмута. Студентка 3 курсу Анна Білоус отримала три (!) дипломи Лауреата I ступеня на Фестивалі-конкурсі учнівської та студентської молоді «Чубинськийfest», на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої, учнівської та студентської молоді «Соняшник» у Києві та на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої, учнівської та студентської творчої молоді «Київська веселка».  Студент 2 курсу Владислав Пісоцький отримав  диплом Лауреата II ступеня на VІІ Міжнародному полікультурному фестивалі-конкурсі «Переяславський дивограй».
 
Вітаємо наш видатний оркестр та студентів – солістів зі славними нагородами
та зичимо невичерпного мистецького натхнення і подальших конкурсних перемог!
 
Прочитано 1228 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative