З початку березня Офіс Фулбрайта працює дистанційно, але продовжує пошук потенційних учасників та працює з новими конкурсантами.

Перші з фулбрайтівських конкурсних відборів відбуватимуться вже у травні та червні цього року.

До 16 травня 2020 року Офіс Програми академічних обмінів імені Фулбрайта приймає анкети на конкурс Fulbright Graduate Student Programcтипендії на навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. 

У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ:

http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/19/student.html.

Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни

До 1 червня 2020 року Програма ім. Фулбрайта приймає заявки на конкурс Fulbright Foreign Language Teaching Assistant (FLTA) Program на 2021-2022 академічний рік - стажування з викладання української мови (асистенція американським викладачам) в університетах/коледжах США тривалістю дев'ять місяців:

http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/20/FLTA.html

На сторінках останнього фулбрайтівського вісника  - онлайн-версії  та у форматі PDF (у приєднанні) можна знайти інформацію про стипендіатів 2019-2020, котрі перебувають у США за цими програмами.

Завдячуючи підтримці наших колег з EducationUSA, ми нещодавно провели онлайн - презентацію Програми імені Фулбрайта, зосередившись на конкурсі Fulbright Graduate Student Program - навчання в магістратурі в американських університетах:https://www.youtube.com/watch?v=fJxVK2qqByI

З 25-ї хвилини можна послухати виступи Альони Павленко і Романа Осадчука, фулбрайтівських стипендіатів та випускників магістерських програм. Можливо, комусь з майбутніх конкурсантів ці поради допоможуть подати успішну заявку на конкурс. 

Альона Павленко, фулбрайтівська стипендіатка Graduate Student Program 2016-2018, випускниця магістерської програми з енергетичної інженерії Університету штату Массачусетс у м. Лоуел (University of Massachusetts, Lowell, MA; M.S. in Energy Engineering) 

Роман Осадчук – фулбрайтівський стипендіат Graduate Student Program 2018-2019, випускник магістерської програми з публічного адміністрування Сиракузького університету (Syracuse University, Maxwell School of Citizenship and Public Affairs, Syracuse, NY; M.P.A. in Public Administration).

У разі потреби ми зможемо поділитися їх контактами. На сторінках фулбрайтівських вісників за різні роки Ви також знайдете контакти інших студентів, котрі навчаються або навчались у магістратурі та зможуть поділитися досвідом.

Будь ласка, звертайтеся також до EducationUSA в Україні якщо у Вас будь-які питання про можливості навчання в США за програмами обміну, якою є фулбрайтівська програма, або незалежно

Якщо виникають будь-які питання про конкурс та процес подання заявки, ми продовжуємо консультувати електронною поштою.

 

Координатор програми - Інна Бариш: ibarysh@iie.org; student.ukraine@iie.org

Асистенти програми - office.ukraine@iie.org

Офіс Програми імені Фулбрайта

вул. Еспланадна, 20, кiмн. 904, Київ 01001

З повагою та вдячністю за підтримку,

Інна Бариш і Офіс Програми імені Фулбрайта в Україні.

 

Прочитано 471 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative