4 березня у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбулись урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня. Навчально-науковий інститут мистецтв імені Олександра Ростовського святковим концертом привітав викладачів, співробітників та студентів з прийдешнім святом.

Ректор вишу Олександр Самойленко висловив щирі слова захоплення жінками-співробітниками вишу. Він зазначив: «Наші жінки – найкращі. Ми пишаємось тим, що поруч з Вами щодня несемо промінець освіти і науки, культури і мистецтва для молоді нашого міста та країни. Хочу від чоловічої половини колективу подякувати за наполегливу працю, віддати шану за Ваші усмішки та доброзичливість, відданість праці та старанність. Бажаю Вам добра і миру, успіхів та процвітання». За високі показники у виробничій діяльності, активну участь у громадському житті університету та з нагоди Міжнародного жіночого дня ректор привітав грамотами та квітами викладачів, співробітників та квітами від студентського профкому студентів вишу. До теплих слів та побажань на адресу жінок приєднався голова профкому працівників університету Олексій Лейберов. У своєму зверненні до прекрасної половини він побажав зберегти гарний настрій та щирі посмішки весь рік. Олексій Олегович також привітав грамотами та квітами членів профкому університету.

Глядацька аудиторія щиро дякувала оплесками студентам та викладачам ННІ мистецтв імені Олександра Ростовського за чудовий концерт, подарований на честь свята 8 Березня.

Прочитано 567 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative