З 25 січня по 2 лютого в Одесі проходив фестиваль Ліги Сміху. Взяла в ньому участь і ніжинська команда "Дуракам закон не писан".

Більше 200 команд з різних куточків України та з-за кордону приїхали до Одеси позмагатися за місце в ефірах на каналі 1+1.  Цього року ніжинській команді вдалося зробити великий крок уперед та потрапити до 2 туру фестивалю. Це вперше за всі роки, які команда бере участь у фестивалі. У другому турі свої виступи перед зірковими членами журі показували вже 68 кращих команд. На жаль, ДЗНП не вдалося потрапити до фінальних 18, які взяли участь у телезйомці гала-концерту. При цьому виступ нашої команди було оцінено позитивно і її запросили до однієї з найсильніших регіональних Ліг Сміху в Україні, щоб наступного року  продвинутися ще далі.

Команда "Дуракам закон не писан" дякує за підтримку ректору Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Олександру Самойленку, фабриці м’яких іграшок "Копиця" та особисто Наталії Копиці, а також друзям команди Євгену Зіничу та Олександру Стрижаку. Далі  – більше.

Прочитано 797 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative