6 листопада 2019 року відбувся навчальний семінар-практикум "Психологічні особливості емоційного вигорання педагогічних працівників. Шляхи запобігання емоційному вигоранню", організований кафедрою загальної та практичної психології НДУ імені Миколи Гоголя та відділом освіти Куликівської районної державної адміністрації. На круглому столі виступив доктор психологічних наук, професор Папуча Микола Васильович, який проаналізував поняття "емоційного вигорання", показав механізм цього явища (психічне насичення діяльності) та спосіб подолання (надання нового сенсу роботі). Виступила доцент Наконечна М.М. Дуже змістовним був виступ кандидата психологічних наук, доцента Михайлової Оксани Іванівни, яка розповіла про стрес, стресостійкість та способи покращення психологічного здоров'я. Відбулося обговорення того, як можна уникати емоційного вигорання в роботі. Дуже цінними були всі висловлені думки практичних психологів та педагогів Куликівського району.

Заняття з елементами тренінгу для працівників психологічної служби Куликівського району провела Кошова Інна Вікторівна, кандидат психологічних наук, доцент. Із старшокласниками працювали доктор психологічних наук, професор Папуча Микола Васильович; викладач кафедри загальної та практичної психології Медвідь Євген Сергійович; кандидат психологічних наук, доцент Гетьман Тетяна Олександрівна; магістрантка факультету психології та соціальної роботи Шинкаренко Ірина; кандидат психологічних наук, доцент Михайлова Оксана Іванівна; кандидат психологічних наук, доцент Кресан Ольга Дмитрівна; магістрант факультету психології та соціальної роботи Кирилов Андрій.

Поговорили про професію психолога, про можливості та перспективи навчання в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя.

Запам'яталися слова проф. Миколи Васильовича Папучі про те, що психологія - це саме життя, коли у відносинах з іншими, у самопізнанні, у діяльності ми пізнаємо щось нове.

 

Чекаємо майбутніх абітурієнтів на спеціальності «Психологія» в Ніжині!

Прочитано 762 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative