Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

Філологічний факультет Ніжинського державного університету імені М. Гоголя відроджує студентські традиції.

До 210-річниці з Дня народження Миколи Васильовича Гоголя була організована інтелектуально-розважальна гра “Хто зверху”. У ній брали участь дві команди – команда викладачів та команда студентів.  Спостерігали за ходом гри не лише студенти НДУ ім. М. Гоголя, але й учні Ніжинського міського та обласного ліцеїв і ЗОШ №10.

У ході цікавих конкурсних завдань учасники змагалися у кмітливості, винахідливості та гуморі.  Команди  будували  слова з літер,  відгадували  мелодії   відомих пісень, обмінювались ролями, відповідали на запитання. Йшла запекла боротьба.

Глядачі шаленими оплесками підтримували своїх фаворитів, особливо їм сподобалися конкурси «Букви в ряд» та «Хто я?». Напруга тривала до останнього, адже команди йшли майже «в ногу». Розставити всі крапки над «і» мав вирішальний конкурс «Вгадай слово», де гравці мали з одягненими навушниками вгадати слова «по губам», які озвучували капітани команд.

І хоча у цьому конкурсі свою перевагу показали викладачі, але глядачі та команда студентів погодились, що перемогла дружба.

Незабутні емоції та хороший настрій був гарантований всім присутнім, учасники ж були нагороджені смачними призами.

«Філологічний факультет університету відзначає 210-ту річницю з Дня народження Миколи Васильовича Гоголя днем філологічного факультету і тижнем творчості на факультеті. Заходи заплановані з першого по четверте квітня. Організатори цих заходів - декан факультету, заступники декана з виховної роботи, з навчальної роботи, завідувачі кафедр, студентська рада і студентський профком. Такими заходами ми відроджуємо традиції студентського життя. Адже в наш час були і «капусники» і різного роду вікторини та конкурси, які об’єднували молодь. Святкування річниці з Дня Народження Миколи Гоголя надихнули нас на проведення гри «Хто зверху?», і дивлячись на захоплення глядачів, цю традицію продовжимо», – зазначила декан факультету Наталія Клипа.

Заступник декана з виховної роботи філологічного факультету Оксана Банзерук зазначила, що передувало цьому всьому зібрання деканату, на якому було вирішено організувати дані заходи. «В основному моя ініціатива на кожній перерві проводити захід «Шукаємо таланти», яку підтримав деканат. До речі, ми приємно здивували наших студентів, бо все проходить в цікавій енергійній атмосфері, де не тільки лунають вірші, жарти а й танцюють викладачі та студенти, і все це дарує усім присутнім гарний настрій!» - підкреслила Оксана Вікторівна.

За підтримки соціально-гуманітарного відділу, всі чотири дні на факультеті відбувалось безліч цікавих заходів: «Караоке на філфаці», конкурс стіннівок «Записки божевільного»,  «Шукаємо таланти!», «Лінгвістична гра «Щасливий випадок»,  «Капусник «Дещо про Ніжин, чи Дурням закон не писаний», «Літературні читання», розважальні ігри та вікторини.

А сьогодні, 4 квітня запланована літературна вікторина «Гоголь-шеф», виставка-дегустація страв із творів М.Гоголя «А суп приїхав просто із Парижа…», а на звершення – розіграш безпрограшної лотереї «Щастить так щастить!».

 

Марина Волинець

Валентина Ващенко

 

Прочитано 884 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative