Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

Цього року у Ніжині вперше відбувся конкурс краси «СтудМіс». Бажаючі, аби побачити надзвичайне дійство зібрались в Ніжинському будинку культури, де 14 ніжинських студенток змагалися за головну корону 2019-го року. Про це повідомляє сайт “Нежатин”. Це була справжня боротьба, адже кожна дівчина заслуговувала на перемогу. Багатогранність конкурсанток захоплювали подих кожного глядача. Дефіле красунь, їх посмішки, вбрання та вміння триматись на сцені демонстрували, які в Ніжині неперевершені дівчата.

Присутні у залі з цікавістю спостерігали за виступами учасниць та оцінками суддів. Після дефіле усіх учасниць у вечірніх сукнях настав найочікуваніший момент вечора – оголошення результатів.

Перемогу «СтудМіс Ніжина 2019» здобула Клименко Карина – студентка НДУ ім. М.Гоголя. Корону першої віце-міс отримала Католик Владислава – студентка коледжу культури і мистецтв імені М. Заньковецької, а другою віце-міс стала – Денисенко Тетяна, студентка НДУ ім. М. Гоголя.

Зазначимо, що переможниці «СтудМіс Ніжина» візьмуть участь у регіональному конкурсі краси «СтудМіс Чернігова 2019». Переможниця «СтудМіс Чернігова» представить Чернігівську область на Всеукраїнському конкурсі краси і таланту «СтудМіс України 2019». У свою чергу,  переможниця «СтудМіс України» поїде на «Miss World University 2019, який вже 7-ий рік проходить у Кореї.

 

Джерело: «Нежатин»

Автор: Марина Волинець

 

Прочитано 731 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative