Цього року видатному українському письменнику Миколі Гоголю виповнюється 210 років!На честь цього у стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулося справжнє свято гумору та винахідливості – Кубок Гоголя.

Кращі команди з усієї України, зірки Ліги Сміху та українські зірки гумору веселили та піднімали настрій не тільки студентам, а й великій кількості пересічних ніжинців, які традиційно заповнили зал.

Усе дійство відбувалося за підтримки ректора університету Самойленка Олександра, міського голови Лінника Анатолія, депутата обласної ради Охонька Сергія, депутата обласної ради Віротченка Андрія, депутата обласної ради Ковтун Алли. Традиційно університетські заходи підтримує і проект Master Dj, який забезпечив професійне світлове оформлення, музичне та звукове забезпечення, за що ми їм щиро вдячні!

Не залишились осторонь у підтримці гри депутат обласної ради Копиця Наталія та Почесний громадянин Ніжина депутат міської ради Мамедов Володимир.

Щодо самої гри, то команди забезпечили сміх для глядача протягом двох годин. Відкрила гру Молодіжна збірна НДУ, для якої це був перший виступ на такій сцені.

 У конкурсній частині грали такі команди ( перелік за результатами гри):

  1. «7*Я» Чернігів
  2. «НОС» Херсон
  3. «Дуракам закон не писан» Ніжин
  4. “Маленька таємниця» Рівне
  5. «Жіноча збірна Бездрика» Суми

Закривали гру зірки Ліги Сміху – «Ветераны космических войск». Дуже приємно, що до університету вперше завітала команда-учасниця телевізійного проекту.

Важливо відзначити, що організація свята гумору розпочалася ще в середині лютого і результат перевершив усі очікування. Дякуємо за це фахівцям соціально-гуманітарного відділу, профкому студентів, студентській раді університету та проекту #naStile.

Завершилося святкування Кубка Гоголя у КОЦ «Юність», де була організована вечірка для всіх охочих

Прочитано 685 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative