Компанія ILC займається працевлаштуванням дорослого населення та молоді за кордон близько 17 років та має відповідну ліцензію Міністерства праці.

За весь час існування ми працевлаштували більше 6000 українських громадян в таких країнах, як Канада, Ірландія, Данія, Фінляндія, Португалія, Італія, Німеччина, Польща, Угорщина та інші країни.

Також наша компанія надає можливість прийняти участь студентам різних учбових закладів України у наших програмах працевлаштування, таких як канікулярна робота або фахова практика у Федеративній Республіці Німеччина. На сьогодні ми співпрацюємо з приватними фермерськими господарствами Німеччини, а також із фермерськими союзами та іншими організаціями по всій території країни. У своїх господарствах наші партнери працевлаштовують студентів для польових робіт по збору полуниці, малини, інших ягід, спаржі, слив, груш, яблук та іншої продукції, а також для проведення загально-господарських робіт у своєму господарстві. Студенти мають можливість отримувати мінімальну заробітну плату, яка становить 9,19 Євро за 1 годину та проживати у гуртожитках для працівників, де є у наявності усі умови для проживання, такі як опалення, душ, холодильники, пральні машини, кухня для приготування їжі та інше. Також студенти мають можливість виїжджати у вихідні дні на екскурсії або проводити вільний час у заняттях спортом або проводити дозвілля іншим способом.

Завантажити повний опис програми

Прочитано 668 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative