30 листопада у стінах НДУ ім. М.Гоголя  відбулися урочистості, присвячені  25-річчю ліцею: круглий стіл «Нам 25!» та концертно-вітальна програма «двадцять п’ятий кадр». Колектив, учні та керівник закладу Світлана Алєксєєнко приймали найщиріші вітання від гостей та друзів ліцею: міського голови Анатолія Лінника, народного депутата України Олександра Кодоли, народного депутата України Валерія Карпунцова, який є випускником ліцею, секретаря міської ради Валерія Салогуба, ректора НДУ ім. М. Гоголя Олександра Самойленка, начальника управління освіти Станіслава Крапив'янського,  директорів шкіл та депутатів  Ніжинської міської ради.

З вітальними словами виступив міський голова Анатолій Лінник: «Ніжинський ліцей Ніжинської міської ради при НДУ ім. М.Гоголя - найкращий навчальний заклад міста Ніжина, Чернігівщини, рейтинговий навчальний заклад нашої держави. В ліцеї викладають не тільки найкращі педагоги, а й викладачі університету, які передають свої знання та вміння. Ліцеїсти – рішучі,  впевнені в собі та в своїх знаннях діти, яким в дорослому житті стануть в нагоді високі знання та навики, яких вони навчилися в ліцеї. Ніжинська міська рада ніколи не стояла осторонь проблем ліцею, завжди підтримувала і буде підтримувати його. Щиро дякую  всім педагогам та керівнику за вашу новаторську, інноваційну та таку важку роботу. З найкращими побажаннями вітаю ліцей: подальшого розвитку, талановитих учнів, гарного фінансування, можливостей та успіхів» та кращим педагогам ліцею вручив Подяки від міського голови.

«Ліцей багатий на яскраві здобутки, але ж по-іншому бути не може. Наш заклад повинен бути успішним, бо саме так колектив ліцею розуміє свій обов’язок перед тими, хто залишив цю справу нам у спадок. Ми напружено й нелегко працюємо, і нам допомагають дуже багато людей. Від усього серця говоримо їм «спасибі». Сьогодні ліцей визнається як успішний навчальний заклад. А успіх - справа колективна. Щире безмежне «дякуємо» учням, учителям, батькам, громадськості, адже завдяки саме вашій роботі, вашому навчанню, вашому натхненню, вашій любові став можливим двадцять п’ятий кадр під назвою «ліцей»» - наголосила директор ліцею Світлана Алєксєєнко.

За матеріалами сайту http://www.nizhynrada.gov.ua

Прочитано 2374 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative