З нагоди міжнародного Дня студента 30 листопада у великій залі міськвиконкому відбулося відзначення найкращої студентської молоді, яка навчається у Ніжині. Загалом було нагороджено 51-го студента у таких номінаціях: лідер студентського самоврядування, громадський діяч року, талант року, людина обраної професії, розумник року (відмінник навчання),спортсмен року, науковець року, волонтер року, полі-профі, а також було відзначено дві студентські родини.
Талановита молодь отримала цінні подарунки,16 з них нагороджені Подяками міського голови, вісьмом студентам та представникам студентського Проекту «#naStile» вручено матеріальне заохочення.
З вітальним словом до молоді звернувся міський голова Анатолій Лінник, у якому відзначив, що ніжинські студенти, будуючи свій завтрашній день, активно долучаються до громадського життя міста. «У Ніжині багато навчальних закладів, що дає можливість говорити про те, що наше місто – місто студентів. Студентські роки найкращі. Це час, коли здобуваються друзі, знання та переконання. Успіху та натхнення вам!», - підкреслив Анатолій Лінник. 
До вітальних слів долучилася директор Територіального центру соціального обслуговування Інесса Шаповалова, адже студенти НДУ ім М.Гоголя є волонтерами цього закладу, беруть активну участь у заходах та проектах. Інесса Шаповалова підкреслила: «Дуже приємно бути в молодіжній аудиторії. Тут завжди особливо. Ви заслуговуєте на вдячність. Свої таланти, ідеї даруєте тим, хто цього потребує сьогодні. Сподіваюсь на подальшу спільну співпрацю. Ідіть вперед, здобувайте знання і діліться ними!».
Долучились до вітальних слів і працівники відділу у справах сім’ї та молоді Ніжинської міської ради.
За матеріалами сайту http://www.nizhynrada.gov.ua
Прочитано 657 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative