Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

Другого липня 2018 року в стінах Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулося найочікуваніше свято для старанних студентів: вручення дипломів з відзнакою. Захід пройшов в актовому залі старого корпусу вишу, який нараховує вже 210 років.

На святі були присутні поважні гості, а саме депутат Верховної Ради Олександр Кодола, міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, депутат міської ради Володимир Мамедов, голова Ліги «Ділова жінка» Тамара Стратілат, які вручили дипломи з відзнакою студентам.

Із вітальним словом до усіх присутніх звернувся ректор вузу Олександр Самойленко та декан історико-юридичного факультету Володимир Мартиненко.  У вітальній промові звучали слова гордості за студентів, які прославляють університет, а разом з тим і місто Ніжин.

І радість, і в той же час сум огортали серця присутніх викладачів, які посіяли в студентів зерно знань і разом з ними виростили плідний, достойних урожай, який поширюватиметься по всій Україні, можливо за її межами, а можливо і залишиться у рідному Ніжині.

В цьому році Ніжинський державний університет випустив 67 студентів, котрі отримали дипломи з відзнакою, і це найбільше за останні три роки.
Щиро вітаємо всіх випускників, бажаємо їм цікавого, наповненого та радісного життєвого шляху, втілення планів, здійснення усіх задумів та бажань!

Джерело: «Нежатин»

Автор фото: Валентина Ващенко

 

Прочитано 1090 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative