Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

11 травня 2018 р. на території Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбувся квест «Знайди енергію», в якому взяли участь учні 7-8 класів ЗОШ міста, за підтримки природничо-географічного факультету НДУ.

Привітали учасників міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови Григорій Олійник, заступник міського голови Сергій Дзюба, начальник відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Денис Ворона, ректор університету Олександр Самойленко.

Відкриття квесту розпочалося з вітального слова міського голови. Анатолій Валерійович зазначив, що даний захід проводиться вперше в рамках Європейського тижня сталої енергії та Сталої енергій в м. Ніжині,  наше місто не стоїть осторонь світових проблем збереження природи і поліпшення кліматичних умов на планеті.

Метою заходу є широке залучення молоді до проведення заходів до Дня сталої енергії, тому що наше майбутнє залежить від молодого покоління, від їхнього мислення, сприйняття, розуміння проблематики енергозбереження та енергоефективності в світі.

Під час проходження всіх локацій діти відповідали на запитання стосовно енергозаощаджуючих заходів та інших питань, пов’язаних з дбайливим ставленням до енергії .

Збереження, економне використання енергії -  це один із головних факторів впливу на навколишнє середовище. По закінченню квесту учасники відвідали агробіостанцію та зоологічний музей університету.

В рамках заходів, на вул. Гоголівській відбулася виставка дитячих робіт з енергозбереження та охорони навколишнього середовища. 

По закінченню заходів міський голова Анатолій Лінник та представники благодійного фонду «Стрічка надії» вручили призи переможцям художнього конкурсу, а також офіційні подяки переможцям та учасникам заходу. 


За участь у квесті було визначено переможців:

Перше місце – педагогічний та учнівський колектив ЗОШ №2.

Друге місце – педагогічний та учнівський колектив ЗОШ № №13.

Третє місце – педагогічний та учнівський колектив ЗОШ № 17.

 

 

 

За інформацією офіційного сайту НМР

Фоторепортаж Валентини Ващенко

 

 

 

Прочитано 841 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative