Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

Четвертого травня 2018 р. у Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбулася презентація книги "Обриси на серці", автором якої є декан філологічного факультету Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, член Національної спілки письменників та Національної спілки журналістів України -  Олександр Забарний.

До нової книги Олександра Вадимовича увійшли драматичні твори та оповідання, написані протягом останніх років. Тематика цих творів різноманітна: тут і захоплюючі екскурси в минуле, і тривоги за сучасне нашої держави. У книзі автор висловлює свій власний погляд на історію України з оригінальністю художнього таланту. 

У ході зустрічі викладачі вишу, студенти, ліцеїсти, бібліотекарі дізналися багато цікавого про нове видання Олександра Забарного. Виступаючі говорили, що автор – письменник-реаліст, у якого є відчуття теми, і збірка творів просякнута складною палітрою почуттів. 

Автор говорить, що для написання книги потрібно, аби щось тебе вразило, в тебе заболіло, в тебе запекло…

«Італійці кажуть, що найкраща скрипка виходить з дерева, обпаленого блискавкою. Її голос звучить дзвінко, бринить, чарує, заворожує. Це в повній мірі стосується і людської душі. Тільки той, хто відчув біль, може по-справжньому оцінити радість. Тільки той, хто пережив горе, може знати, що таке щастя. Тільки той, хто знає, що таке зло, може судити про добро» – написав у своїй передмові до книги доктор історичних наук, професор НДУ ім. М. Гоголя, учасник АТО Євген Луняк.

Автор книги висловив сподівання, що презентація видання стимулюватиме до прочитання, де кожен зможе відкрити для себе нові грані минулого та сьогодення.

Книгу презентовано, справа за читачем!

 

 

 

 

Валентина Ващенко

Фото автора

Прочитано 1143 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative