19 квітня 2018 року відбулася зустріч учнів обласного ліцею з викладачами та студентами факультету іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Учні ознайомилися з викликами сучасної вищої освіти, напрямами підготовки на факультетах іноземних мов в українських вищих навчальних закладах, кваліфікаційними освітніми рівнями бакалавр та магістр.

Декан факультету Тезікова С.В. розповідала учням  про  правила вступу та особливості навчання у Ніжині. Студентки першого курсу Стеценко Діана та Булова Ярина  презентували насичене подіями студентське життя,  сповнене творчого  натхнення, незабутніх вражень та емоцій, які наші студенти отримують у численних  конкурсах, концертах та проектах.

У рамках німецько-українського року мов студенти третього та четвертого курсів німецького відділення Шевченко Вікторія,  Петриченко Володимир та Балін Павло, колишні випускники обласного ліцею, підготували яскраві презентації про  свою кропітку роботу над мовою, зустрічі з носіями німецької мови, про  культуру та традиції Німеччини. Великий інтерес учнів викликали спогади студентів  про канікули у мовних таборах, роботу та відпочинок у Німеччині.

Прочитано 702 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative