10 квітня збірна команда Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя «Дуракам закон не писан» зіграла у фестивалі Запорізької Ліги Сміху, яка є офіційним підрозділом телевізійної Ліги Сміху. За словами гравців команди, це була найважливіша поїздка за весь час. Команда перебувала в Запоріжжі з 7 квітня і кожного дня проходила редактури у фіналіста Вищої Ліги КВН у складі команди «Днепр» та актора «Країни У» Володимира Борисова. «Це неймовірний досвід, ми мало спали, постійно робили правки сценарію, навіть у святкові дні не було часу відпочити», - зазаначає один із гравців команди Чечітко Сергій.

 

І як наслідок, після виступу ніжинської команди встало два тренери (схема та ж що у телевізійній Лізі Сміху) – фронтмен команди «Замок Любарта» Михайло Денисов та актриса «Слуги народу» Ольга Жуковцева. ДЗНП вибрали Михайла Денисова. І це автоматично означає що команда в сезоні.

Перша гра сезону відбудеться 21 травня.

«Це перший крок до нашої мрії. Ми довго працювали над собою та над матеріалом і дуже приємно, що наша праця оправдана. Але це дійсно тільки початок, попереду нас чекає ще більше роботи», - підсумував капітан команди Іванюк Сергій.
Команда «Дуракам закон не писан» дякує за підтримку Ректору Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Самойленку Олександру Григоровичу, Міському голові Ліннику Анатолію, депутату міської ради Шалаю Олександру, виконкому міської ради. Окрема подяка друзям команди соціально-гуманітарному відділу та Зіничу Євгену.

Прочитано 827 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative