Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

12 квітня 2018 року на базі філологічного факультету Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбувся другий етап Всеукраїнського конкурсу творчих робіт учнівської та студентської молоді імені М. Гоголя.

Конкурс був започаткований з ініціативи викладачів кафедри слов'янської філології, компаративістики та перекладу під керівництвом Заслуженого діяча науки і техніки України, лауреата державної премії імені Миколи Гоголя, доктора філологічних наук, професора Григорія Васильовича Самойленка, який і очолив журі конкурсу.

Учнівська молодь змагалася в кількох номінаціях: «Літературна творчість», «Перекладознавство», «Літературознавство», «Мистецтвознавство», «Краєзнавство». Програма заходу виявилася дуже насиченою і передбачала реєстрацію, брейк - каву, екскурсію музейним комплексом університету та Поштовою станцією, церемонію нагородження переможців.

Для підбиття підсумків з'їхалися старшокласники і студенти з Чернігова, Чернівців, Київської, Полтавської областей, м. Полтава, Сумської області, м. Ніжина. Загалом у конкурсі взяли участь 70 учасників, із яких 39 було відзначено дипломами і грамотами, а решта - отримали сертифікати.

Наприкінці церемонії нагородження гості висловили найщирішу вдячність організаторам конкурсу і захоплення від побаченого у вічно юному і давньому Ніжині та Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя, а студентка Сумського університету навіть пошкодувала, що вона вже раніше зробила свій вибір професійного шляху. Хочеться вірити, що переможці творчого конкурсу імені Миколи Гоголя – сьогоднішні старшокласники – незабаром прийдуть до НДУ в ролі абітурієнтів, а двохсотлітній навчальний заклад примножить свою добру репутацію.

 

Заступник декана філологічного факультету

з виховної роботи  Оксана Банзерук

Фото Валентини Ващенко

 

 

Прочитано 675 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative