20 березня 2018 року на кафедрі відбулася низка заходів, присвячена до Українсько-німецького року мов «Мандрівні днів німецької мови» за участю лекторів ДААД, викладачів кафедр німецької мови, германської філології , прикладної лінгвістики, студентів бакалаврату та магістратури, а також вчителів німецької мови шкіл міста Ніжина, Ніжинського обласного та міського ліцеїв.

 

43 студенти, які вивчають німецьку мову як першу або другу взяли участь в інтерактивній вікторині «Чи знаєш ти Німеччину?» Переможцями стали студенти групи НА 31/1 Вераксич І., Ляшко Д., Волченко А., Ольшанська К., Ульященкова В. Вони отримали призи: ілюстроване довідкове видання «Deutschlandverstehen» («Зрозуміти Німеччину»).

У межах заходів «Мандрівні дні німецької мови» відбувся міський між кафедральний науковий семінар з міжнародною участю «Компетентнісний підхід до вивчення тексту». Лектор ДААД Данні Клаппер презентував свою доповідь, розкрив тему в інтерактивній формі та представив результати власного дослідження.

По закінченні офіційної частини на всіх учасників чекав приємний сюрприз: неформальне міжкультурне спілкування за гарячою кавою та смачною піцою. Кафедра німецької мови висловлює щиру подяку за допомогу в організації та проведенні заходів адміністрації та працівникам факультету іноземних мов, профкому студентів, профкому працівників, голові культмасового сектору студради Пластун Карині та студентам магістратури: Мостіпану Дмитру, Олійник Тетяні, Католик Тетяні, Селюченко Ірині, а також студентам ІІІ курсу німецького відділення: Ведь Олексію, Осипенко Богдану, Петриченко Володимиру, Баліну Павлу, Прищепі Богдану, Ляшко Дарині, Шкурат Вікторії, Селезненко Вікторії, Шавлач Юлії та іншим.

Прочитано 686 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative