Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

16 березня 2018 р. у стінах Ніжинської міської ради відбулась зустріч Ініціативної групи по створенню консультативно-дорадчого органу "Молодіжна рада", в якій взяла участь молодь нашого міста, серед них – студенти Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя. На засіданні мова йшла про організацію та проведення спільних молодіжних заходів наступного тижня

«Ми працюємо над створенням у місті консультативно-дорадчого органу при Ніжинській міській раді "Молодіжна рада" і паралельно молодіжна група ініціює та організовує спільні заходи з метою розвитку та об’єднання молодіжної громади міста. Це стимулює молодь Ніжина проявляти себе, свої таланти, організаційні здібності, вміння, долучаючись до проведення цих заходів. А єдність молодіжної громади дозволяє постійно моніторити реальні проблеми молоді та спільно їх вирішувати – коментує головний спеціаліст відділу у справах сім'ї та молоді виконавчого комітету Ніжинської міської ради Катерина Шекера.

Зокрема у лютому 2018 року Ініціативною групою по створенню консультативно-дорадчого органу "Молодіжна рада" був організований та проведений Вечір пам’яті Кузьми «Скрябіна», а до свята 8 березня було створено відео привітання жінок м. Ніжина. Ведеться підготовка майстер-класу зі створення текстильного ляльки до Міжнародного дня ляльки, ведучою якого буде Альона Назарова, громадська діячка, член Ініціативної групи по створенню консультативно-дорадчого органу "Молодіжна рада", який відбудеться 21 березня 2018 року у Ніжинському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, та вечору поезії «Коли слова римують почуття», що буде проведений у приміщенні Gangster Pub (безкоштовно наданий для проведення заходу Юрієм Хоменком) 22 березня 2018 року о 17:00.

 

Валентина Ващенко

Фото автора

 

Прочитано 619 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative