Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

27 лютого у Ніжинському державному університеті ім. Миколи Гоголя відбувся круглий стіл. Розглядали питання залучення як викладацького складу, так і студентів університету до розробки Стратегії розвитку Ніжина.

На заході були присутні міський голова Анатолій Лінник, секретар міської ради Валерій Салогуб, заступники міського голови Сергій Осадчий та Сергій Дзюба, представники відділу інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури, відділу економіки. Були присутні ректор університету Олександр Самойленко, представники ректорату та профкому, декани факультетів, фахівці. 

На початку засідання міський голова наголосив на важливості розробки дієвої Стратегії та зауважив, що співпраця та залучення висококваліфікованих фахівців з університету дасть змогу якісно напрацювати основи для Стратегії.
Перше питання, що обговорювалося на засіданні, було залучення фахівців Інституту точних наук та економіки до обробки результатів Карти капіталів Ніжина, що оцінювалася на засіданні робочої групи. Директор Інституту Юрій Ковальчук акцентував увагу на доцільності проведення детального аналізу всіх показників, і лише тоді можна вималювати чітку картину.
Наступне питання – це проведення соціологічного дослідження щодо визначення цінностей громади Ніжина. Цей аспект у розробці Стратегії є досить важливим, тому лише залучення соціологів з університету дасть можливість якісно провести опитування мешканців міста. 
Тож, наприкінці круглого столу і представники університету, і міської влади погодили співпрацю в цих питаннях і поділилися своїми думками та побажаннями.

 

За інформацією

Ніжинської міської газети "Вісті"

 

Прочитано 651 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative