Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

15 лютого 2018 року на черговому засіданні виконавчого комітету Ніжинської міської ради було затверджене рішення «Про затвердження кандидатур на отримання стипендій обдарованою учнівською та студентською молоддю міста на I півріччя 2018 року».

У народі кажуть, що талант - то крапля здібностей і море праці. Це дійсно так і підтвердженням цьому стали представники ніжинської студентської та учнівської молоді, які своїми попередніми здобутками 2017 року отримають стипендію за міською Програмою виплати стипендій обдарованій учнівській та студентській молоді міста на період до 2020 року.

Цьогоріч винагороду за свої таланти отримають 6 студентів, представників 6 різних вищих та професійно-технічних закладів міста, та 2 учні загальноосвітніх навчальних закладів. Стипендія розрахована на I півріччя 2018 року (січень-червень). Студентська стипендія (для студентів навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації) складає 1200 грн., учнівська (для учнів загальноосвітніх шкіл міста) – 950 грн., яку вони отримуватимуть щомісячно протягом півріччя 2018 року.

За поданнями навчальних закладів міста, стипендію отримають студенти:

1. Калінін Андрій Володимирович, студент IIкурсу факультету економіки, менеджменту та логістики ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут». Очолює студентську раду інституту, є координатором в Чернігівській області ГМО «Українська асоціація студентів», яка об’єднує представників студентської молоді навчальних закладів України, є постійним ініціатором та організатором студентських заходів на рівні свого навчального закладу та міста. Має відмінні успіхи у навчанні, займається науковою діяльністю, регулярно бере участь у науково-практичних конференціях, круглих столах і форумах.

2. Лещенко Аліна Євгенівна, студентка IIIкурсу факультету іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Є активним учасником загально університетських та факультетських заходів, засновником проведення багатьох акцій, що сприяють розвитку студентського самоврядування. Вона є переможцем конкурсу «Студент року – 2016» (м. Чернігів), учасником антикорупційної програми в освіті. Аліна – голова студентської ради факультету іноземних мов, учасник університетської команди КВК. Пропонує інноваційні ідеї щодо проведення дискусій в студентських колективах, сприяє організації дозвілля у гуртожитку.

3. Карлов Даниіл Ігоревич, студент IIкурсу відділення економіки, логістики та інформаційних систем ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж». Є кандидатом у майстри спорту України з дзюдо, входить до резерву Збірної України з дзюдо серед кадетів, являється переможцем міжнародного турніру з дзюдо «Кубок Закарпаття» , зайняв I місце на Всеукраїнському турнірі з самбо серед юнаків та дівчат до 19 років Кубок «Юна Україна», I місце по 10 міжнародному турніру з дзюдо на призи багаторазового чемпіона і володар кубка України, чемпіона Європи та триразового чемпіона світу з дзюдо серед майстрів Нугзара Ревазовича Месаблішвілі, та переможець чемпіонату області з дзюдо серед юніорів та молоді.

4. Янушкевич Дмитро Олегович, учень III-го курсу, група 1521 ДНЗ «Ніжинський професійний аграрний ліцей Чернігівської області». Виборов III місце у номінації «Учень року професійно-технічного навчального закладу – 2017» під час обласного огляду конкурсу виховної роботи «Діло майстра величає». Продемонстрував здібності кваліфікованого робітника з професії «Слюсар з ремонту автомобілів». У номінації «Моє хобі» здивував членів журі своїм вокалом. Креативна і творча особистість, має серйозні вокальні плани на майбутнє.

5. Сіренко Євгенія Вячеславівна, студентка III курсу Ніжинського медичного коледжу, спеціальності Сестринська справа. Студентка є активним членом студентського самоврядування коледжу. За період навчання у коледжі брала активну участь в організації та проведенні розважальних конкурсів «Містер коледжу 2017», «Міс коледжу 2017», благодійних акціях-привітаннях з Днем Святого Миколая вихованців дитячого будинку-інтернату, Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей-сиріт, Всеукраїнській акції «Серце до серця» та ін. Є переможцем конкурсу «Студентський олімп 2017», внутрішньоколеджевих олімпіад з математики, латинської мови, української мови; є учасником Обласного конкурсу з питань безпеки життєдіяльності «Збережи себе», учасником та призером II етапу IVВсеукраїнської олімпіади з математики (3 місце).

6. Кожухар Катерина Русланівна, студентка IV курсу спеціалізації «Декоративно-прикладне мистецтво» Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької. Бере активну участь у житті коледжу, міста, області. Учасниця I та II Всеукраїнського конкурсу творчих студентських робіт «Барви Сумщини», де зайняла Iмісце у номінації «Вишиванка» (2016 р.) та у номінації «Живопис на склі» (2017 р.), Брала участь у міському благодійному фестивалі «Його Величність, Ніжинський огірок» та творчих виставках, що проходили у м. Бобровиця (2016 р.), у Ніжинському краєзнавчому музеї ім. Спаського, Чернігівському музеї ім. М. Коцюбинського.

Учнівська молодь:

1. Петрух Антон Сергійович, вихованець ракетомодельного гуртка Ніжинської станції юних техніків. Переможець обласних змагань з моделей ракет серед учнівської молоді у 2014 році та переможець у Всеукраїнській виставці – конкурсі «Наш пошук і творчість тобі, Україно!» у 2014-2015 році. Брав участь у Всеукраїнських змаганнях серед учнівської молоді і посів третє місце. У 2016 році – отримав перемогу у міжнародних змаганнях в класі моделей S-2-P, які проходили у місті Львові в рамках Чемпіонату світу. У 2017 році став переможцем на Чемпіонаті України серед юніорів в класі моделей копій на висоту польоту, зайняв призові місця на Всеукраїнських змаганнях, брав участь у Чемпіонаті Європи у складі збірної України та отримав призи Чемпіонату: «срібло» в командному заліку в класі S-5-B, «бронза» в командному заліку в класі S-7. Команда України у 2017 році посіла другу сходинку у таблиці загальнокомандної першості Чемпіонату. У 2017 році виконав норматив «Майстра спорту України» за результатами кубку України. Готується до Чемпіонату світу 2018 року.

2. Клименко Анна Олександрівна, учениця 10 класу Ніжинської ЗОШ I – IIIст. №7. Зайняла I місце на міському етапі, диплом III ступеня на обласному етапі VМіжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г.Шевченка, отримала призи за Iмісце на міському етапі, диплом IIIступеня на обласному етапі XVМіжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, зайняла I місце на міському та обласному етапі олімпіади з математики, II місце на міському етапі олімпіади з фізики, I місце на міському етапі олімпіади з української мови, I місце на міському етапі олімпіади з математики, I місце на міському етапі олімпіади з хімії, II місце на міському етапі олімпіади з фізики, III місце на міській олімпіаді з біології.

Ми пишаємося нашою молодіжною елітою та бажаємо подальших успіхів та перемог, завжди підтримуємо та віримо в вас!

 

За інформацією офіційного сайту НМР

http://www.nizhynrada.gov.ua/…/stipendya-dlya-talanovitih-t…

Прочитано 1109 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative