Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

28 грудня 2017 року, напередодні Нового року, в актовій залі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулася конференція трудового колективу, на якій із доповіддю «Підсумки діяльності університету в 2017 році» виступив ректор університету Олександр Самойленко.

Звітний рік ознаменований рядом вагомих для університету подій, виражених в звіті ректора в цифрах і фактах.

Перед університетською громадою Олександр Григорович звітував про діяльність університету у 2017 році, а також про те, що в університетському житті залишилося невирішеним, проблемним, і зауважив про завдання, які постають нагальними на перспективу.

Серед досягнень у році, що минув, було відмічено покращення кадрового науково-педагогічний складу, стабілізацію фінансового стану, оновлення нормативно-правової та матеріально-технічної бази, успішне проходження акредитації за окремими спеціальностями та перевірок різних державних інстанцій, проведення міжнародної літньої школи за участю іноземних викладачів і студентів, укладання низки важливих і перспективних угод, пожвавлення проектної діяльності та реалізація кількох цікавих проектів на факультеті іноземних мов, історико-юридичному та природничо-географічному факультетах, збільшення кількості патентів. Про нас почали частіше говорити на радіо, телебаченні, писати на шпальтах газет та інтернет-ресурсів, студенти досягли вагомих успіхів у науковій, культурно-мистецькій, спортивній сферах і т. п.

Разом з тим, не було завершено будівництво котельні, не запроваджено англомовний варіант сайту університету, не створено рейтинг викладачів і не введено офіційно програму антиплагіат, чого вимагає законодавство. Продовжується скорочення контингенту студентів, а кількість відрахувань не зменшується, не завершено процедуру внесення університетських фахових видань до наукометричних баз даних і відкриття спеціалізованої вченої ради, тощо. Тому перед колективом поставлені серйозні завдання на 2018 рік.

Резюмуючи доповідь, ректор відзначив: «Шановні колеги! Висловлюю щиру подяку кожному з Вас особисто та усім структурним підрозділам університету в цілому за плідну працю, творче ставлення до посадових обов’язків, високий професіоналізм і результативність у роботі протягом 2017 року. Перед нам постають масштабні завдання, відкриваються нові перспективи та плани, реалізація яких у майбутньому дозволить вивести наш Гоголівський виш на якісно новий рівень».

Члени трудового колективу одноголосно схвалили та затвердили звіт ректора Ніжинського державного університету Олександра Самойленка.

 

Детально зі звітом можна ознайомитися за посиланням  -

http://www.ndu.edu.ua/storage/norm_baza/zvit_rektora_2017.pdf

 

Валентина Ващенко

Фото автора

Прочитано 803 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative