Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

У НСК «Олімпійський» презентували Книгу рекордів Національного реєстру рекордів України-2018, інформує 1NEWS з посиланням на УНН та 1news.com.ua

На заході були присутні кілька сотень людей, зокрема майже всі рекордсмени, представлені в книзі. Усіх рекордсменів урочисто запрошували на сцену та нагородили особистими примірниками Книги рекордів. Після цього вони залишили свій підпис на прапорі України.

У Книзі представлені різноманітні категорії: «Міжнародні рекорди», «Спорт», «Мистецтво», «Космос», «Люди» та інші. Також є кілька категорій щодо рекордів у різних містах України — Одесі, Дніпрі, Харкові, Ніжині тощо. Протягом цього та минулого року нашими земляками було встановлено наступні рекорди:

Випускник Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя Костянтин Мухомодєєв встановив два рекорди: “Найбільша кількість присідань з руками над головою за 1 годину» і «Найбільша кількість згинань на прес, виконаних за одну годину";

Найстаріший водій в Україні Анатолій Грищинський отримав відзнаку рекордсмена в минулому 2016 році;

Кароліна Пархоменко встановила рекорд “Найменший тризуб із солоного тіста”;

Настя Майорова створила найбільшу колекцію пейзажів України на 106 гарбузових зернятках.

Причому, декілька рекордів були поставлені просто під час заходу. Зокрема, білорус Кирил Шимко поставив рекорд з найбільшої кількості задутих свічок — з другої спроби йому вдалося задути 42 свічки. Українка Ольга Лящук встановила рекорд з найбільшої кількості підходів станової тяги з 90-кілограмовою Книгою рекордів з бетону. Вона зробила 17 підходів за хвилину. Їхні рекорди увійдуть вже в наступне видання книги — 2019 року.

 

 

Підготувала: Валентина Ващенко за матеріалами сайту: nizhynnews

 

Прочитано 910 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative