Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 12011

14 листопада 2017 року на факультеті психології  та соціальної роботи відбулась III студентська науково-практична  конференція, присвячена 15-річчю факультету психології та соціальної роботи «ПОЧАТКОВА ОСВІТА: ІСТОРІЯ ТА СУЧАСНІСТЬ», організована кафедрою педагогіки.

З вітальним словом виступили Тимошенко О.А., декан факультету психології та соціальної роботи, кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної та практичної психології; Дубровська Л.О., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки. Творчі звіти представили магістранти першого року навчання: Пащенко Олена Анатоліївна, магістр групи ПОмз – 1 факультету психології та соціальної роботи з темою: «Інтегровані та бінарні уроки в початковій школі»; Дудка Світлана Миколаївна, магістр групи ПОмз – 1 факультету психології та соціальної роботи з темою: «Упровадження інноваційних технологій в освітній процес у початковій школі»; Іщенко Надія Вікторівна,  магістр групи ПОмз – 1 факультету психології та соціальної роботи з темою: «Режимні моменти в ГПД в сучасній  початковій школі».

Студенти мали змогу побачити застосування теоретичних знань на практиці, задати питання доповідаючим, обмінятися враженнями.              

Доцент кафедри педагогіки Надія Білоусова

Прочитано 597 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative