Вчора 19.10.2017 року дивовижне свято молодості, енергії подарували Ніжинському державному університету імені Миколи Гоголя його студенти, взявши участь у конкурсі за назвою «myDANCE». Організаторами конкурсу виступили  фахівці соціально-гуманітарного відділу. Креативна ідея проекту належить Михайлу Михайленку та Сергію Іванюку. Усе вдасться, коли робиш з любов’ю до дітей, до гарної справи, тоді не зупинить ні погана погода, ні важкість технічного обслуговування свята, ні  те, що репетиції пізно і з великою кількістю студентів. Конкурс проводився вперше у стінах нашого вузу, і, сьогодні можна з впевненістю сказати, що не востаннє. Тому що й учасники, і гості, і глядачі отримали масу позитивних вражень, наситились енергетикою музики, танців, молодечого запалу. Змагалися між собою три команди студентів, що проживають у гуртожитку №2, №3, №4.

Як у всіх конкурсах були і спонсори. Депутати Чернігівської обласної ради Алла Ковтун та Сергій Охонько постійно підтримують загальноуніверситетські свята, депутати міської ради Сергій Дзюба та Олександр Шалай,  профком студентів і його новообраний лідер Сергій Іванюк, який, до речі, чудово справився і з роллю ведучого конкурсу, і звісно, ректор університету Олександр Самойленко. Організатори конкурсу щиро вдячні спонсорам за підтримку й участь у святі.

Конкурс оцінювало професійне журі: Анна Сєрякова – старший викладач кафедри музичної педагогіки та хореографії, хореограф даного проекту, Олександр Пархоменко – доцент кафедри музичної педагогіки та хореографії, Віталіна Скороход – начальник соціально-гуманітарного відділу. Скажу відверто, судити було важко, адже як можна оцінювати бажання дарувати і отримувати радість від танцю. Але те, що студенти змагалися між собою давало їм стимул бути кращими. Це видно було і з продуманих костюмів, з підбору музики, з макіяжу й атрибутів.

Велика роль у організації свята була покладена на хореографів проекту, студентів факультету культури та мистецтв: Гладкова Івана, Коптеля Артема, Білан Оксану, Гузь Оксану, Пилипенка Михайла, Колібабу Володимира, Пінченко Катерину, Перегуду Олександра, Олещенка Євгенія, Журавель Ольги. Команди подякували своїм хореографам, а організатори вручили подяки та грошовий приз.

Змагання проходило в трьох конкурсах: «флешмоб», де студенти кожного із гуртожитків показували довільну програму, наступним конкурсом був «батл» між хореографами та «сильними» представниками кожної команди, третій конкурс – «імпровізація» - де команди виступили одним цілим і показали чудовий танець на композицію «Добрий ранок, Україно!». І це справді так, вони наш «ранок», який перейде в «день», я надіюсь, успішний, самореалізований. А ми пишаємося нашими студентами і,  з радістю працюємо для них. За результатами конкурсу перше місце розділили команди гуртожитків №3 та №4, друге місце посіла команда гуртожитку №2. Ми щиро вітаємо усіх учасників, адже переможених в такому дійстві не може бути.

 І, наостанок, особливість даного свята в тому, що він вимагав великої самоорганізації студентів, а, отже, вчив відповідальності та турботи за своїх товаришів.

Віталіна Скороход

Фото: Інна Кузьменко

Прочитано 1113 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative