Третього жовтня в актовій залі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відбулась звітно-виборча конференція первинної профспілкової організації студентів вишу.

На захід були запрошені ректор НДУ Олександр Самойленко, голова профспілкового комітету працівників Олексій Лейберов, представники студентського самоврядування, гості. Конференцію відкрила заступник голови Чернігівської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Ніна Дудка.

Під час конференції було заслухано звіт про роботу профспілкової організації упродовж листопада 2014р - жовтня 2017 р., та окреслено нові напрями роботи.

Заслухавши звітну доповідь т.в.о. голови профкому студентів Олексія Лейберова, делегати конференції відзначили, що у звітному періоді профспілковим комітетом проведено плідну, результативну роботу у сфері соціально-економічного захисту студентів, культурної, оздоровчої роботи та розвитку туризму і спорту.

Разом з тим, Олексій Лейберов озвучив проблеми, які не було вирішено за звітний період: удосконалення механізму взаємовідносин між профкомом та студрадою університету;, наголосив на більшій відкритості та колегіальності щодо прийняття рішень, тощо.

Також, у ході конференції відбулись вибори голови первинної профспілкової організації студентів, та його заступника

На посаду голови первинної профспілкової організації студентів було подано дві кандидатури: провідного фахівця соціально-гуманітарного відділу Сергія Іванюка та магістранта природничо-географічного факультету Дмитра Горнова. В залі засідання обидва претенденти представили свої передвиборчі програми, які були опубліковані на офіційному сайті НДУ.

Заслухавши обох кандидатів, відкритим голосуванням делегати конференції обрали головою профспілки провідного фахівця соціально-гуманітарного відділу Сергія Іванюка. Заступником голови профкому обрано студентку історико-юридичного факультету Альону Бузюн.

Сергій Іванюк  зазначив, що вважає необхідним оновити профспілку, вдихнувши в неї нове життя – передусім сформувати нове бачення розвитку організації, знайти нові підходи до вирішення проблем, та реалізувати задекларовані в програмі ідеї.

Також на засіданні відбулись вибори делегатів мандатної ревізійної комісії, та обрано новий склад профспілкового комітету.

 

Текст: Валентина Ващенко

Фото: Михайло Михайленко

Прочитано 724 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative