Напередодні свята Дня працівників освіти, яке традиційно відзначається у першу неділю жовтня в актовій залі Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя відбулися урочистості.

На свято були запрошені помічник народного депутата України Олександра Кодоли Максим Білоусенко та депутат Чернігівської обласної ради Алла Ковтун.

З вітальним словом до професорсько-викладацького колективу, студентів та співробітників, звернувся ректор НДУ ім. Миколи Гоголя Олександр Самойленко. Він зазначив, що з давніх давен посланцями Господа на землі є вчителі: ті, хто несе добро і мудрість. «Я хочу побажати, дорогі колеги, шановні студенти, нам, викладачам, вчителям, аби наші знання залишалися в думках, в пам’яті і серцях наших учнів – сказав він - а наші учні зробили цей світ кращим: більш світлим, більш добрим, більш щасливим. Вітаю вас щиро зі святом, хай панує мир, здоров’я вам і благополуччя».

Від імені народного депутата України Олександра Кодоли освітян університету привітав помічник депутата Максим Білоусенко: «Ще зі шкільної лави день працівника освіти сприймається нами, як душевне, радісне свято, сповнене посмішок наших мудрих і добрих наставників. Шановні педагоги, викладачі, студенти, ветерани освітянської ниви! Прийміть найтепліші сердечні вітання з вашим професійним святом»! За дорученням Олександра Кодоли він вручив подяку ректору університету Олександру Самойленку та кращим освітянам вишу:

1. Давиденку Сергію Миколайовичу – проректору з науково-педагогічної роботи та фінансово-господарської діяльності

2. Тимошенку Олексію Анатолійовичу – декану факультету психології та соціальної роботи

3. Шевченко Світлані Іванівні – доценту кафедри прикладної лінгвістики

4. Курсон Валерію Миколайовичу – старшому викладачу кафедри вокально-хорової майстерності

5. Король Володимиру Степановичу – завідуючому навчально-методичним відділом

Чернігівська обласна рада нагородила кращих освітян університету почесними  грамотами та медалями, які вручила депутат обласної ради Алла Ковтун.

Нагороди Чернігівської обласної ради отримали:

  1. Удовиченко Надія Костянтинівна - доцент кафедри німецької мови
  2. Потапенко Максим Васильович – доцент кафедри історії України
  3. Капленко Оксана Миколаївна – доцент кафедри української літератури та журналістики

З нагоди Дня працівника освіти, за сумлінне виконання своїх обо’вязків, плідну науково-педагогічну діяльність, вагомий внесок у справу підготовки фахівців, ректор університету Олександр Самойленко нагородив Почесними грамотами та  преміями викладачів і співробітників університету. За високі здобутки в навчанні  та активну участь у громадському житті подяки отримали студенти університету.  Крім того, 19 викладачів вишу та 22 студенти було занесено на Дошку Пошани університету.

Також, на святковий концерт була запрошена та отримала грамоту Даріана Блохін, доктор філософії в ділянці педагогіки, професор, член-кореспондент Академії наук в Нью Йорку, почесний академік Академії наук Вищої школи України, учасниця ХІІ Міжнародної наукової конференції.

Окрім урочистих заходів усі присутні свята мали нагоду переглянути святковий концерт, який підготував факультет культури і мистецтв Ніжинського державного університету.

Валентина Ващенко

Фото автора

Прочитано 720 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative