24 травня на філологічному факультеті відбулася визначна подія – презентація біобібліографічного покажчика, виданого до 70-річчя від дня народження Ковальчука Олександра Герасимовича, доктора філологічних наук, професора кафедри української літератури та журналістики.

На свято завітав ректор університету Самойленко Олександр Григорович, який привітав ювіляра.

Завідувач інформаційно-бібліографічного відділу Мухомодєєва Наталія Володимирівна від імені упорядників покажчика представила структуру та внутрішню логіку видання.

Щире слово про ювіляра сказали завідувач кафедри слов’янської філології, компаративістики та перекладу Самойленко Григорій Васильович, завідувач кафедри української мови Бойко Надія Іванівна, завідувач кафедри методики викладання української мови та літератури Бондаренко Юрій Іванович.

Від рідної кафедри Олександра Герасимовича вітали його колеги Капленко Оксана Миколаївна, Моціяка Олена Миколаївна, Михальчук Ніна Іванівна, Гадзінський Олександр Євгенович.

Неперевершеним модератором зустрічі, який офіційну подію зумів перетворити на затишне та емоційне свято, був декан філологічного факультету Забарний Олександр Вадимович.

Прочитано 1074 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative