Напередодні Міжнародного жіночого дня ми вирішили провести невеличке дослідження і з’ясувати це питання. Як відомо, українки – одні з найкрасивіших у світі жінок, а в Ніжині таких дуже багато.

Окрасою Ніжина є численні навчальні заклади, серед яких Ніжинський державний університет ім. М. Гоголя. Тут усі дівчата – не лише красуні, а й розумні, талановиті та яскраві.

Хоч це і провокативна заява, бо най-найвродливіших визначити непросто, всі красиві й чудові, ми дослідили, що найбільше красивих дівчат зосереджено у нас, на факультеті психології та соціальної роботи НДУ ім. М. Гоголя.

Чому? Ось деякі факти.

Переможницями, призерками та учасницями різноманітних конкурсів краси в різні роки є рекордна кількість студенток нашого факультету, що свідчить про їх яскравість, активність, впевненість у собі та визнання їхньої унікальності членами журі та глядачами.

Зокрема, переможницею одного з найперших конкурсів «Міс Ніжин» в 1997 р. стала Ольга Євланова – випускниця нашого факультету, зараз відомий успішний психотерапевт, вишукана жінка і яскрава особистість з активною громадською позицією.

Нинішня студентка-першокурсниця Аліна Фуштей – Міс Ніжин – 2015, успішна модель, акторка, Віце-міс конкурсу «Княгиня Чернігова – 2014» і просто красуня.

В конкурсі «Міс університет» за понад 10 років його існування переможницями та призерками стали Юлія Гринько – Міс університет – 2006.

Маргарита Бойко – І Віце-міс – 2010.

Карина Демиденко – Міс Вишуканість – 2012.

Міс Чарівність – Оксана Тарасенко (2015)та Карина Богомаз (2013). Карина також є неодноразовою учасницею і переможницею фото- та онлайн-конкурсів на сторінках ніжинських видань.

Єлизавета Саєнко – Міс університет та Міс Глядацьких симпатій – 2014.

Катерина Топчій – ІІ Віце-міс – 2014.

Марина Гриценко – ІІ Віце-міс – 2015.

Вікторія Жорова – Міс Елегантність – 2017.

Дарія Колесник – ІІ Віце-міс та Міс Романтичність – 2017.

Ольга Дешко – чинна Міс університет – 2017, а також Міс Стиль та Міс Глядацьких симпатій.

І це далеко не повний перелік дівчат з нашого факультету, які заявили про себе на подібних конкурсах. Є ще багато найкращих серед найталановитіших, найрозумніших та найактивніших. Не вірите? Приходьте до нас, переконаєтеся.

Ніжину є чим пишатися! 

Бажаємо всім представницям прекрасної половини людства приємної весни, гарного настрою, усмішок і кохання та вітаємо з прийдешнім святом 8 Березня.

P.S. Тим, хто вважає, що найкрасивіші дівчата є також в інших місцях, передаємо естафету і пропонуємо написати про них. Увага, турбота і вчинки – ось ключ до серця кожної жінки!

Ольга Кресан, викладач факультету психології та соціальної роботи НДУ ім. М. Гоголя

Прочитано 1344 разів
теги

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative