З 4 по 11 лютого в місті Одеса проводився фестиваль третього чемпіонату України з гумору «Ліга сміху»! Збірна команда Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя "Дуракам закон не писан" також брала участь у цьому чудовому фестивалі вперше.

Команда поїхала до Одеси в такому складі:

Іванюк Сергій ( провідний фахівець соціально-гуманітарного відділу, капітан команди)

Квітковська Аліна ( магістр історико-юридичного факультету)

Верещак Олеся (студентка ІІ курсу історико-юридичного)

Демиденко Владислав (студент V курсу факультету іноземних мов)

Кіянець Анастасія ( студентка ІІІ курсу факультету іноземних мов).

Дійсно приємно розуміти, що у нашому університеті є такі активні студенти, які постійно працюють на благо нашої Alma Mater.

«Дуракам закон не писан» уже не вперше бере участь у фестивалях за межами Ніжина, працює над собою у плані гумору та робить так, щоб НДУ імені Миколи Гоголя звучало в різних містах України.

 Цього року фестиваль у Одесі став міжнародним: більше 150 команд із усіх куточків України, команди з Білорусії, Ізраїлю, Молдови та Москви. Це рекордна кількість учасників.

Зі 150-ти команд до другого туру фестивалю пройшло 55. На жаль до цього списку наша команда не пройшла . Але за словами її гравців, досвід, отриманий на Лізі Сміху просто не зрівняний. Нові знайомства з зірками українського гумору, спілкування з ними та взагалі вся атмосфера на фестивалі тільки надихнула університетську команду на нові жарти та викликала жагу працювати над собою та своїм матеріалом.

Команда перебувала в Одесі з 3 по 7 лютого. Допомагали з поїздкою збірної НДУ імені Миколи Гоголя ректор Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя Самойленко Олександр Григорович, соціально-гуманітарний відділ університету, депутат Ніжинської міської ради Шалай Олександр Віталійович, керівництво ТОВ «ПАССЕРВІС». Команда дуже вдячна за підтримку і сподівається на подальшу співпрацю.

Уже 18 лютого ми візьмемо участь у фестивалі Чернігівської ліги КВН (10 ювілейний сезон), у березні намагатимемося повеселити свого глядача на Кубку Гоголя 2017 і, звичайно ж, «пробитися» у сезон Рівненської Ліги сміху, фестиваль якої відбудеться 31 березня. І це тільки початок!

Прочитано 1345 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative