15 грудня в актовій залі нового корпусу було людно і гамірно. На сцену вийшли 14 красунь-дівчат, які представляли кожна свій факультет у щорічному традиційному конкурсі краси, гармонії та стилю «Міс НДУ». В той зимовий вечір глядачів зігрівала краса, юність, чарівність дівчат та запальні ритми джазу, адже тематикою цьогорічного конкурсу була «У джазі лише дівчата».

Оцінювали дівчат справжні меломани, знавці істинної жіночої краси і просто гарні чоловіки, професійне журі у складі: Народний депутат України Олександр Кодола, депутат Ніжинської міської ради, директор мережі ювелірних магазинів «Діамант» Володимир Мамєдов, приватний підприємець, депутат обласної ради Сергій Охонько, секретар міської ради Салогуб Валерій, 5-кратний чемпіон України, фіналіст Чемпіонату Європи і світу по бодібілдінгу, майстер спорту, віце-чемпіон України і майстер спорту по шосейно-кільцевому мотоперегону, Президент федерації по бодібілдінгу в Чернігівській області, cуддя Національної категорії, власник фітнес-клубів «Кардіо-клуб» та «Шок-джим» - Сергій Сорокін, кандидат педагогічних наук, доцент Олексій Павленко, артист балету королівського театру при компанії Кунард, учасник танцювальних шоу «Чикаго», шоу Мадонни, «Лайн Кінг», на сьогоднішній день соліст Чернігівського філармонійного центру фестивалів та концертних програм, артист балету ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди», Олексій Мироненко, Народний артист України, професор, завідувач кафедри інструментально-виконавської підготовки Микола Шумський.
Таке масштабне свято краси не могло б відбутися, якби не допомога спонсорів. Спонсорами свята виступили: Ніжинський державний університет ім. Миколи Гоголя та його ректор доцент Олександр Григорович Самойленко, депутат Ніжинської міської ради, директор мережі ювелірних магазинів «Діамант» Володимир Мамедов, національний провайдер «Дата груп» і керівник підрозділу Ніна Андріївна Семенова, профком студентів Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя та його голова Роман Приходько, Сергій Сорокін, власник фітнес-клубів «Кардіо клуб» та «Шок-жим», депутат обласної ради Сергій Охонько, Радикальна партія та її представник депутат обласної ради Алла Ковтун, ФітКьорвс світовий бренд в сфері фітнесу, топ-канцелярія в особі Сергія Топальського, магазин нижньої білизни «Велюр», Даніїл Прокопець, директор нічного клубу «Космос», фотограф Ярослав Зінченко, інформаційна підтримка « Май-Ніжин-ком», газета «Свідомий погляд», інтернет-сайт «Нежатин.
Дівчата показали свою красу та грацію у трьох дефіле. У першому виході дівчата показали, що кожна з них – це неповторна мелодія джазової симфонії. Під час другого дефіле глядачі поринули у світ справжньої української краси і жіночності. І на завершення, одним із найочікуваніших та граційних виходів був у вечірніх сукнях під музичний супровід від ансамблю «N’jazz». Творчі номери учасниць були досить різноманітними: і запальні танці, і ліричні пісні, і душевні вірші, і хімічні досліди, і музичні номери.
Номінації розподілились наступним чином:
Міс НДУ 2017 Дешко Ольга
І Віце-міс Вронська Анастасія
ІІ Віце-міс Колесник Дарія
Міс Глядацьких симпатій Дешко Ольга
Міс Артистичність Гришко Валерія
Міс Оригінальність Коломієць Катерина
Міс Чарівність Олексієнко Юлія
Міс Загадковість Портянко Марина
Міс Вишуканість Вронська Анастасія
Міс Елегантність Жорова Вікторія
Міс Романтичність Колесник Дарія
Міс Грація Савченко Аліса
Міс Привабливість Денисенко Тетяна
Міс Шарм Клименко Карина
Міс Посмішка Короткіна Олена
Міс Стиль Дешко Ольга
Міс Талант Іллюшко Анастасія
Міс Екстрим Бандуріна Дар’я

Прочитано 2035 разів

Галерея зображень

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative