23 жовтня 2020 р. відбулася чергова Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку». Вона започаткувалася кафедрою дошкільної освіти Ніжинського державного університету у вересні 2014 року як щорічна інтернет-конференція студентів і молодих науковців та приурочувалася до Всеукраїнського Дня дошкілля.

Цього року конференція проводилася в світлі двох значущих подій: славетного ювілею Ніжинської вищої школи – 200-річчя від дня початку її діяльності, а також 15-річчя кафедри дошкільної освіти НДУ імені Миколи Гоголя.

У конференції (проводилася в режимі online) взяло участь 119 науковців, доповідей 75 учасників надруковано у збірнику наукових статей учасників конференції. Географія участі у цьогорічній конференції є досить широкою – Херсон, Маріуполь, Дрогобич, Миколаєв, Дніпро, Кривий Ріг, Кременець, Івано-Франківськ, Чернігів, Запоріжжя та інші міста України.

Пленарне засідання конференції було присвячене висвітленню провідними вченими України актуальних проблем сучасного дошкілля, підготовці конкурентоспроможних фахівців дошкільної освіти, організації роботі з дітьми в умовах інклюзивного навчання тощо.

За результатами участі у Всеукраїнській науково-практичній Інтернет-конференції студентів, магістрів та молодих науковців «Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, досвід, перспективи розвитку» її учасники отримали відповідні сертифікати.

Обліковий запис сертифіката на сайті http://www.ndu.edu.ua/storage/2020/2020_10_23_spusok.pdf

 

в.о. завідувача кафедри

дошкільної освіти,

доцент Пихтіна Н.П.

Прочитано 545 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative