28 березня 2024 року для здобувачів освіти першого року навчання спец. 012 Дошкільна освіта освітніх рівнів «бакалавр» та «магістр» було проведено консультацію на тему «Академічна доброчесність в науці».

Спікер заходу – Зоценко Ганна Миколаївна, – провідний бібліотекар відділу комплектування, каталогізації та інформаційних технологій бібліотеки імені академіка М.О. Лавровського НДУ ім. М. Гоголя. Ганна Миколаївна – кваліфікований фахівець, вона забезпечує супровід автоматизованої бібліотечної інформаційної системи (Ірбіс) та Інституційного репозитарію університету; адмініструє сайт бібліотеки; здійснює інформаційний супровід доступу до онлайнових науково-інформаційних ресурсів. Велику допомогу Ганна Миколаївна надає викладачам і студентам у виконанні наукових робіт.

У своїй доповіді Г.М. Зоценко зосередила увагу присутніх на поняттях «академічна доброчесність» та «академічна недоброчесність», проаналізувала фундаментальні цінності академічної доброчесності, її складові, сутність академічної нечесності та її різновиди; плагіат, його різновиди, розглянула шляхи профілактики плагіату. Проведений захід зосередив увагу молодих науковців, здобувачів вищої освіти, на необхідності дотримання норм академічної доброчесності у виконанні наукових досліджень.

Щиро дякуємо Ганні Миколаївні Зоценко за проведений інформативний і цікавий захід!

Відповідальна за наукову роботу студентів

 по кафедрі дошкільної освіти

 доц. Матвієнко С.І.

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative