Бібліотека Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя запрошує долучитися до флешмобу, який відбудеться з 4 до 10 грудня в межах Національного тижня читання. Цьогоріч у фокусі Національного тижня читання є постать Миколи Хвильового, якому у грудні відзначають 130 років від дня народження. Обличчя письменника з покоління Розстріляного відродження можна побачити на постерах акції, йому присвячено й гасло – "Бути своїми".

Розмістіть на своїх сторінках у соцмережах допис / низку дописів (текстові повідомлення, фото і відео) про свої читацькі уподобання. Наприклад, опублікуйте міркування про важливість читання, перелік важливих для вас книжок, історію про книгу, яка справила на вас особливе враження. Поділіться з усіма своїми читацькими історіями!

Просимо використовувати при цьому тематичні хештеги: 

#тижденьчитання2023 #бутисвоїми #бібліотекаНДУ#імені#Миколи#Гоголя

Довідково

Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію "Національний тиждень читання" проводить Державна установа "Український інститут книги", маючи на меті консолідацію українського суспільства навколо читання як життєвої стратегії. Цьогоріч гасло акції – "Бути своїми", що означає зв'язок між поколіннями та демонструє силу єднання українців, згуртованих перед труднощами.

Будьмо своїми! Читаймо разом!

Прочитано 138 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative