Шановні колеги!

Маємо приємність запросити вас на курси вдосконалення викладацької майстерності, що будуть проходити в рамках проєкту UTTERLY за програмою Еразмус + на новій LMS системі, розробленій в рамках проєкту.

Для участі у пілотуванні вам необхідно зареєструватися на платформі, обрати курс для підвищення кваліфікації та записатися на нього. На платформі представлено розробки учасників проєктного консорціуму. Обирати декілька курсів дозволяється. Реєстрація на курси відкрита до 2 жовтня (для окремих курсів до 9 жовтня). Кількість учасників групи на деякі курси обмежена. Навчання безкоштовне.

Звертаємо вашу увагу, що при реєстрації у графі «Навчальний заклад сертифікації» необхідно обрати Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя, оскільки саме тут буде затверджуватися рішення (після завершення навчання) про видачу сертифікату та зарахування результатів навчання. Отже, курс буде організований колегами з іншого навчального закладу, а документ про підвищення кваліфікації, на основі отриманих сертифікатів на платформі, буде видаватися нашим університетом. 

Детальніше про проєкт, курси та реєстрацію можна дізнатися за покликанням:  https://utterly.education/

 

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ ДО АКТИВНОЇ УЧАСТІ У ПІЛОТУВАННІ КУРСІВ ПРОЄКТУ UTTERLY

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative