4 квітня о 13.30 відбудеться 1-й етап університетської олімпіади з менеджменту. Запрошуємо усіх бажаючих випробувати свої можливості у галузі «Менеджмент» та знайти серед студентського товариства потенційних ділових партнерів.  Якщо ви відчуваєте в собі лідерський потенціал, прагнете розвивати вертикальну кар’єру, мрієте про власну справу, розглядаєте можливість фахового навчання в галузі «Менеджмент», то вам може бути цікаво долучитися до цього заходу та випробувати свої сили. Оргкомітет олімпіади щиро зацікавлений в активізації лідерського потенціалу студентів і сподівається на залучення широкого кола студентів університету.

Олімпіада відбуватиметься дистанційно. Ви можете долучитися за цим покликанням: https://us04web.zoom.us/j/6874560934?pwd=dlFvZGtYSjl2cFFLT1lhNE1ZNktKdz09 (Ідентифікатор: 687 456 0934. Код доступу: 2021).

Олімпіада з менеджменту включатиме два етапи:

  1. Перший етап складається з тестового випробування (для визначення сформованості базових уявлень в сфері менеджменту, економіки та організаційної психології) та аналізу кейсу з практики менеджменту (для оцінки вашої здатності мислити на рівні організаційних процесів).
  2. Другий етап є творчим - «Розробка бізнес-проєкту». Вам потрібно творити коротке обґрунтування своєї бізнес-ідеї  (1-2 ст.) та розмістити в Уніком в період 3.04 по 12.04. 2023. Обґрунтування має містити відповіді на такі питання: В чому полягає місія вашої організації? Яка мета її створення? Хто є споживачами товару (послуги)? Які послуги або товари ви пропонуєте (продуктова лінійка)?  Які джерела фінансування?  Хто ваші конкуренти, а хто партнери? Яка структура організації та бізнес-процесів вам бачиться? Які найбільші ризики? Які перспективи масштабування з часом? В чому оригінальність вашої ідеї? Яка ваша маркетингова стратегія? Придумати назву для вашого бізнес-проєкту.

Захист бізнес-ідеї відбуватиметься за участі роботодавців, успішних підприємців та менеджерів. Про час проведення презентацій ваших бізнес-ідей буде повідомлено додатково. Зверніть увагу на критерії оцінювання ваших бізнес-ідей:

  • вмотивованість автора;
  • розробленість проєкту;
  • оригінальність ідеї.

 

Переможець буде визначений за результатами обох етапів.

Прочитано 186 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative