Після закінчення будь-якого спільного проєкту учасники, як студенти, так і викладачі, сповнені вражень і готові поділитися ними. Тому хочемо, щоб і наша університетська спільнота дізналася про це.

Ось що сказала про свої очікування та враження від роботи з нашими студентами Дорін Ріган, віртуальний викладач: «Викладати англійську мову як іноземну віртуально може бути досить складно, особливо якщо ви не знаєте своєї аудиторії заздалегідь. Коли я погодилася на участь у цьому проєкті, то не була впевнена в очікуваннях,  сумнівалася щодо рівня володіння студентами мовою, їхніх загальних знань про американську культуру. Я також хвилювалася, що буде важко зацікавити їх, спонукати до роботи на онлайн-заняттях. Проте після нашої першої зустрічі я була вражена. Знання студентами англійської мови були відмінними, вони з ентузіазмом брали участь у синхронних уроках. Їхня комунікативна компетентність перевершила мої очікування, тому я віддаю  належне викладачам англійської мови НДУ імені Миколи Гоголя за те, що вони виконують таку надзвичайну роботу, спрямовану на отримання студентами високого рівня мовної підготовки. Мені було дуже приємно працювати з усіма чотирма різними групами. Бажаю студентству всього найкращого в майбутньому».

Наші студенти теж поділилися думками щодо проєкту, у якому вони брали участь. Ось що вони розповідають:

Курс занять із носієм англійської – блискуча ідея! Особисто мені було дуже цікаво вчитись із нею, адже ми займалися не тільки набуттям нових знань про мову та американську культуру, а й дуже весело проводили час: грали в ігри, обговорювали життя, дивилися цікаві відео та слухали музику. Крім того, було цікаво дізнаватися щось про саму Doreen, її хобі та вподобання.

Тимошенко Дарія, студентка 3 курсу, гр. АН 31/1

 

Мені дуже сподобалося брати участь у  проєкті з Doreen Regan. Спочатку я боялася, що не буду все розуміти, але згодом мої хибні хвилювання пройшли. Я насолоджувалась уроками з нею. Мені імпонують її підходи до навчання, вибір тем, велика кількість візуальних матеріалів, відео, різноманітність домашнього завдання (пройти квіз, розібрати відому американську пісню, написати про нашу культуру).

Владислава Гетьманчук, студентка 3 курсу, гр. АН 31/

 

Заняття з Дорін -  це чудова можливість удосконалити англійську та перевірити свій рівень знань. На заняттях я отримала дуже багато інформації, практикувала говоріння, слухання та письмо.

Роєнко Наталія, група АН-31/2

 

Хочу висловити велику подяку університету за можливість  спілкування з носієм мови. Кожна пара Дорін Ріган була пізнавальною та досить веселою, матеріал викладався креативно. Особисто я дізнався багато нового про американську культуру, і такий досвід вивчення мені дійсно сподобався.

Максим Препіяло, група ФА 32/1  

 

Сподіваємося на подальше партнерство між нашим університетом і Регіональним відділом англійської мови при посольстві США в Києві (RELO), тому що такий формат співпраці вартий продовження. І доказ тому – ці щирі відгуки наших студентів.

                                                                

                                                                          Плотніков Є.О., Андрущенко Л.Б.,

                                                                          координатори проєкту

                                                       Факультет філології, історії та політико-юридичних наук

Прочитано 468 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative