Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28.09.2022 № 862 «Про проведення другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» з 05 по 16 грудня 2022 року було проведено другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2022» в номінації «Мистецтво». У складі журі цієї номінації активну участь взяла в. о. завідувача кафедри музичної педагогіки та хореографії НДУ імені Миколи Гоголя, доцент, кандидат педагогічних наук Коваль Олена Віталіївна. Доцент кафедри інструментально-виконавської підготовки Дворник Юрій Феодосійович теж активно сприяв організації і проведенню конкурсних випробувань «Майстер-клас» та «Урок».

Спираючись на інформацію листа заступника Міністра освіти і науки  України Віри Борисівни Рогової, оголошую подяку Олені Віталіївні за ефективну роботу, високий професіоналізм, об’єктивну та якісну оцінку педагогічної майстерності конкурсантів. Також, оголошую подяку Юрію Федосійовичу за створення доброзичливої атмосфери, моральної підтримки та професіоналізм під час проведення конкурсних випробувань «Майстер-клас» та «Урок» у номінації «Мистецтво».

Окремо дякую студентам факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв за дистанційну участь у якості активних слухачів під час проведення конкурсного випробування «Майстер-клас».

 

З повагою

ректор університету                                     Олександр САМОЙЛЕНКО

Прочитано 239 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative