Студенти Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя відтепер мають можливість сплачувати (за навчання, проживання у гуртожитках й ін.) онлайн через Українську освітню платіжну платформу EDUPAY.

Сплачувати можна картками Visa та Mastercard будь-яких банків світу з будь-якої точки, де є інтернет (з комп’ютера або мобільного телефона) при цьому конвертація у національну валюту України проводиться автоматично, згідно з курсом банку платника.

Історія платежів та електронні квитанції зберігаються в індивідуальному кабінеті платника, який створюється автоматично після першої оплати. Реєстрація платників у системі теж проходить автоматично, про що платнику приходить повідомлення разом з електронною квитанцією, що максимально спрощує процедуру користування сервісом.

Університет не несе відповідальності за дії банку, а також за розмір комісії. Здійснюючи оплату онлайн, Ви приймаєте умови Публічного договору, актуальний текст якого можна знайти на сторінці оплати.

Під час здійснення оплати, просимо вказувати повну інформацію та зберігати квитанції про оплату задля вирішення суперечок.

Сплатити за навчання онлайн можна натиснувши на посилання

Прочитано 487 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative