1. Міністерство у справах ветеранів України розпочало відбір проєктів, які отримають фінансування з державного бюджету у 2021 році. Підтримка буде направлена на проєкти, які допомагатимуть працевлаштовувати ветеранів та створювати їхні власні справи, зміцнюватимуть позитивний імідж ветеранів у суспільстві, сприятимуть їх соціальній адаптації та посилюватимуть спроможність ветеранських ГО.

Докладніше за посиланням: http://cg.gov.ua/index.php?id=410560&tp=page

 

2. Гранти на інноваційні культурні проекти від Українського культурного фонду.Програма «Інноваційний культурний продукт» має на меті підтримку потенціалу та конкурентоспроможності культурних та креативних індустрій шляхом створення якісних інноваційних проектів, що збільшують кількість культурних продуктів, доступних для широкої аудиторії.

Докладніше за посиланням: http://cg.gov.ua/index.php?id=409488&tp=page

 

3. Програма «Культурні столиці України» має на меті стимулювання почуття приналежності членів територіальних громад до їх спільного культурного простору, розвиток культурного туризму та підтримку місцевих культурних ініціатив. Також конкурсна програма відкриває можливість для українських територіальних громад встановлювати партнерство з Європейськими культурними столицями та у майбутньому претендувати на статус Культурної столиці Європи.

Докладніше за посиланням: http://cg.gov.ua/index.php?id=409461&tp=page

 

4. Регіональною конкурсною комісією з оцінки та забезпечення проведення відбору інвестиційних програм та проєктів, що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку в Чернігівській області оголошено додатковий конкурс інвестиційних програм на 2021 рік.

Докладніше за посиланням: http://cg.gov.ua/index.php?id=410623&tp=page


5. Програма «Інноваційний культурний продукт» має на меті підтримку потенціалу та конкурентоспроможності культурних та креативних індустрій шляхом створення якісних інноваційних проектів, що збільшують кількість культурних продуктів, доступних для широкої аудиторії

Докладніше за посиланням:https://ucf.in.ua/m_programs/5f7453e0c87cb8024e11f0bb

Прочитано 497 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative