Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 20.03.2020 та з метою покращення інформування громадян, які зазнали негативного впливу збройного конфлікту, реалізації та захисту їх прав на освіту громадською організацією «Донбас СОС» розроблено мобільний додаток «Твоє право».

Це безкоштовний юридичний довідник для людей, які залишилися на тимчасово окупованих територіях, та внутрішньо переміщених осіб. У ньому містяться посилання на відповідні нормативно-правові акти, зразки заяв, а також висвітлені такі питання:

  • про дошкільну освіту;
  • про загальну середню освіту (перелік закладів освіти, де організовано дистанційне навчання, дистанційне навчання для жителів тимчасово окупованих територій, особливості отримання документів про освіту);
  • про особливості здобуття професійної (професійно-технічної) освіти;
  • про особливості здобуття вищої та фахової передвищої освіти (проходження ЗНО, порядок зарахування жителів тимчасово окупованих територій, спрощена процедура вступу через центри «Донбас-Україна», питання отримання соціальної стипендії);
  • про відновлення документів про освіту.

Додаткову інформацію можна отримати за тел. +38 099 767 45 75, info@donbasssos.org (контактна особа Голодна Олена, менеджер проєкту).

Просимо повідомити зацікавлених осіб та розмістити інформацію щодо мобільного додатку на інтернет-ресурсах закладів освіти.

Прочитано 496 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative