7 жовтня в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя відбувся Міжнародний науково-практичний семінар “Виховання здорової нації у пріоритетах сучасної освіти”.

 

У актовій залі нового корпусу зібрались школярі, студенти, учителі, викладачі Гоголівського вишу на презентацію програм «Міжнародний шкільний проект» та «Молодь на роздоріжжі».

«Молодь на Роздоріжжі» - це ефективна навчальна програма, яка задовольняє нагальні потреби суспільства у сферах просвіти, здоров’я та духовності, і бореться з такими кризовими явищами суспільства як ВІЛ/СНІД, наркоманія, насильство і т.п.

Усі присутні прослухали цікаву лекцію про ключові моменти програм. Ця зустріч зібрала учнів шкіл міста та району, вчителів, методистів, студентів різних спеціальностей, викладачів різних факультетів. Дякуємо за запрошення представників ВГО «Молодь на роздоріжжі» Zhanna Kondratieva, Светлана Хлебик та підтримку і реалізацію цієї зустрічі викладачів кафедри соціальної педагогіки і соціальної роботи Лісовця О. В., Борисюк С. О., Останіноі Н. С., Бондаренко Г. Г.

 

Прочитано 496 разів

Контакти

16600, м.Ніжин Чернігівської області, вул.Графська, 2

Приймальна ректора: (04631) 7-19-67 

Приймальна комісія: (04631) 2-35-88

Приймальна комісія: +380977973948

E-mail: ndu@ndu.edu.ua

Повний телефонний довідник

Партнери

     

    

сайт Національного Еразмус-офісу uarenet  

Google Analytics Alternative